Het HR netwerk heeft een unieke werking binnen het bedrijf. Bij HR (Human Resources) draait alles om samenwerking: het beste uit de mens en de werkvloer als geheel halen. Je kunt het HR netwerk zien als centrale ‘hub’ van HR-kennis, waar het niet alleen draait om gezelligheid, maar met name de uitwisseling van praktijkkennis en de nieuwste inzichten. Efficiëntie staat in een hoog vaandel, maar nooit ten koste van het werkgeluk. Met het HR netwerk van Isa-membership stimuleer je jezelf het beste uit jezelf en je wijde omgeving te halen. Bovendien geeft het netwerk toegang tot unieke opdrachten die je nergens anders vindt.

De kracht van sparren
Binnen een HR netwerk draait alles om sparren: de uitwisseling van inzichten en ideeën om jezelf en je werkomgeving mee te verrijken. Je doet unieke praktijkkennis en -ervaring op, vindt gelijkgestemden om naar hartenlust mee te netwerken en de meest bijzondere opdrachten. Ontwikkeling staat centraal, want ontwikkeling is de toekomst. Loop liever voorop dan dat je achter de feiten aanloopt. HR-management is één van de sectoren waarin netwerken een immense rol speelt. Door kennis te delen (en als een spons te absorberen), leer je bovendien wendbaar te zijn – zo kun je waar nodig snel anticiperen binnen team- en werkverband.

Krijg grip op een zwaar beroep
Het bestaan van een HR professional is leuk, maar uitdagend. Door het veelzijdige werk en de vele variabelen, kun je van tevoren maar moeilijk voorspellen waar je mee te maken gaat krijgen. Een HR professional moet aan hoge verwachtingen voldoen. Er wordt erg veel van je gevraagd. Ben jij in staat de uitdagingen het hoofd te bieden? Door je aan te sluiten bij een kwalitatief HR netwerk leer je de lasten te verdelen. Je ontdekt een plek waar je jezelf kan zijn en je visie kunt ventileren. Vind connecties waar je de rest van je carrière profijt van houdt.

In tijden van crisis
De kans is aanzienlijk dat er een moment in je carrière komt dat er even teveel tegelijkertijd op je afkomst. Door je bij een HR netwerk aan te sluiten, vind je waar nodig dat steuntje in de rug. Je krijgt de begeleiding waarnaar je op zoek bent, evenals nieuwe en verbluffende perspectieven waarmee je schijnbaar onmogelijke puzzels ineens in een ander licht gaat zien. Leer hoe je zelfs de moeilijkste situaties het hoofd kunt bieden en jezelf kunt blijven herontdekken. Mocht je ooit een carrièreswitch overwegen? Dan biedt een HR netwerk hét platform om te informeren naar nieuwe mogelijkheden en de vacatures die het beste bij jou pasten. Bovendien bieden HR netwerken vaak unieke kortingen op diensten en producten voor leden.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed