Heb jij al eens overwegen een virtual assistant in te schakelen? Een ondernemer die wilt groeien, zal merken dat er vroeg of laat te veel randtaken op hem of haar afkomen. De oplossing? Delegeren. Door een virtual assistant van Allroundsupport in te schakelen, hou je voldoende tijd over om aan je bedrijf te werken. De kerntaken van je onderneming blijven op één staan. Je hebt voldoende energie over om stappen te maken en je klanten het beste van jezelf te geven. Een virtual assistant kan je op tal van manieren ondersteunen, met name op het vlak van backoffice. Je moet onder meer denken als agendabeheer, het bijhouden van de mailbox, maar ook het bijhouden en updaten van je website, evenals sociale media ondersteuning. Administratieve systemen en online clouds worden op maat voor je ingericht.

De toepassingen van een virtual assistant
De virtual assistant staat ook bekend onder de naam VA-service. De virtual personal assistant neemt jou hele backoffice uit handen. Liever zelf de regie houden over een aantal zaken? Je kunt ook alleen de backoffice activiteiten uitbesteden waarvoor je zelf geen tijd hebt. Vind je backoffice werk maar geestdodend? Ook dan biedt een virtual assistant uitkomst. Op het gebied van business support worden processen en werkinstructies voor je ontwikkeld en geüpgraded. Het contact met leveranciers en klanten wordt voor je geregeld. Waar nodig worden er nieuwsbrieven voor je geschreven. Ook klanten worden uitgebreid te hulp gestaan met behulp van telefoonservices, live chat, mails en meer. Benieuwd naar je prestaties? Je virtual assistant kan voor jou onderzoek doen naar klanttevredenheid en meer.

Virtual assistant op HR gebied
Ook op het vlak van HR support kan een virtual assistant veel voor je betekenen. Je kunt de assistent inschakelen voor het plaatsen van de juiste, fraai vormgegeven vacatures op het juiste platform, de screening van sollicitanten en het inplannen van sollicitatiegesprekken.

Waarom ook jij een virtual assistant kunt gebruiken
Als je bij de juiste partij een virtual assistant inschakelt, ben je altijd van professionele ondersteuning verzekerd. Je schakelt een assistent op afstand in die ervoor zorgt dat al jouw ondernemers gedeeltelijk ontzorgd worden. Dit zorgt voor een stuk meer relaxte werksfeer. Je wordt waar nodig ondersteund en zowel telefonisch als digitaal op de hoogte gehouden.

Klasse van de virtual assistant
Veel virtual assistants zijn zelf ondernemer en weten precies tegen welke problemen een opdrachtgever aanloopt. De virtual assistant werkt flexibel en is goedkoper dan een vaste, personal assistant. Deze heeft namelijk ook een werkplek, ziekte- en pensioenregeling nodig, evenals doorbetaling tijdens vakanties. Bij een virtual assistant betaal je alleen voor de écht gewerkte uren.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed